30.10.2015Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Добрич Детелина Николова разпространи специално обръщение към добричлии, в което ги призовава да гласуват на балотажа на 1 ноември


СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАХА. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО МИ СЕ ДОВЕРИХА И МЕ ПОДКРЕПИХА НА ПЪРВИЯ ТУР. ТАЗИ НЕДЕЛЯ НА 1 НОЕМВРИ ПРЕДСТОИ БАЛОТАЖ ЗА ИЗБОР НА КМЕТ НА ГРАД  ДОБРИЧ.

ЗА 12 ГОДИНИ ПОКАЗАХ КАКВО МОГА. ДНЕС РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОМЯНАТА СА ВИДИМИ. ДОБРИЧ ИМА СВОЕТО ЛИЦЕ. ГРАДЪТ НИ Е СОЧЕН ЗА ПРИМЕР С ПОСТИГНАТОТО В ИНФРАСТРУКТУРАТА, СОЦИАЛНАТА И ДУХОВНА СФЕРА. ВСИЧКИ СЕ ГОРДЕЕМ.

ИСКАМ ДА ПРОДЪЛЖА ДА РАБОТЯ ЗА ДОБРИЧ И ЗА СЪГРАЖДАНИТЕ СИ. ЗА ВАС ПОДГОТВИХМЕ МНОЖЕСТВО ПРОЕКТИ – ЗА ВАШИТЕ ДОМОВЕ, КВАРТАЛИТЕ, УЧИЛИЩАТА, ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И УЛИЦИТЕ.

ЗНАМ, ЧЕ НЕ Е ЛЕСНО. ЗНАМ, ЧЕ ВСЕКИ ИСКА ПОВЕЧЕ. НО НЕ ДАВАМ НАПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ, ЗАЩОТО СЪМ РЕАЛИСТ, ОТГОВОРЕН, ЧЕСТЕН И ПРЯМ ЧОВЕК.

ВИЕ СТЕ МЪДРИ И РАЗУМНИ. ДОВЕРЕТЕ МИ СЕ И ИЗБЕРЕТЕ МЕЖДУ ЕНТУСИАЗМА И НАПРАЗНИТЕ ОБЕЩАНИЯ, ОПИТА И ОТГОВОРНОСТТА. СИГУРНОСТТА И РАЗВИТИЕТО НА ДОБРИЧ СА С БЮЛЕТИНА №4.

ГЛАСУВАЙТЕ

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА