30.10.2015НФСБ подкрепя Детелина Николова на втория тур


НФСБ подкрепя Детелина Николова на втория тур от изборите за кмет на Добрич. Това обяви лидерът на партията в ДобричВалентин Николов.

"Първи подкрепихме кандидатурата на Детелина Николова далеч преди изборите, с което показахме, че не робуваме на тясно партийни интереси, а мислим за доброто на гражданите на Добрич. Детелина е професионалист, експерт, доказано добър стопанин на този град", заяви Николов. "Няма по-добър аргумент от привлечените над 60 милиона инвестиции. Нямаме време за губене, еврофондовете ще се разпределят още само 5 години, това са свежи пари и нямаме право да ги губим с неподготвени хора", допълни Валентин Николов.

Народният представител е категоричен, че добричлии не могат да си правят експерименти, гласувайки за кандидат, който няма опит, дори не е бил и общински съветник.

Валентин Николов призна, че НФСБ подкрепя категорично и кандидатът на ГЕРБ в община Добричка Светослав Димитров. "На община Добричка е нужна промяна след 30-годишното управление на Петко Петков. Ясно е, че който да стане кмет от БСП, той ще се ръководи от Петко Петков. Нужна е промяна", завърши Николов.